• Paket skickas måndag, tisdag och onsdagar. Vissa veckor skickar jag alla tre dagarna och andra bara en av dagarna, beror på hur stort tryck med beställningar det är.

 

  •  Beställningar för söndag kl 11:00 skickas oftast följande vecka. Men beställ i tid, förseningar kan alltid ske när man skickar paket så vänta inte tills du har helt slut på foder. 

  • Är du osäker på hur snabbt du kan få varorna skicka ett mail med din fråga till insektskungen@gmail.com så svarar jag inom 24h. 

  •  VI ansvarar inte för frakten men vi har ett alternativ på frakten där vi står för kostnaden ifall något skulle hända under transporten. 

  • När du väljer frakt finns det 4st alternativ

  1.  Avhämtning, detta alternativet är utan extra kostnad. Då skickar du ett mail till oss så bestämmer vi en tid du kan hämta din beställning.

  2. Vanlig frakt, det är precis som det låter, en helt vanlig frakt och kostar då 70kr-

  3. Frakt + värmepaket. Väljer du detta alternativet kommer jag lägga i ett värmepaket som håller de varma under transporten. Det rekommenderar jag om graderna är under 15c. Detta kostar då 85kr.

  4. Frakt + värmepaket + överlevnadsgaranti. I det här alternativet ersätter jag varor som inte klarat resan. Du får nya utan extra kostnad vid nästa beställning. Detta alternativet kostar 119kr